مجموعه اهدایی پروفسور رفیعی در کتابخانه مرکزی دانشگاه افتتاح و برای علاقمندان قابل دسترس شد
به گزارش مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، مجموعه کتاب های اهدایی پروفسور محمود رفیعی در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افتتاح و در دسترس کاربران قرار گرفت.
دکتر «محمود رفیعی» از جمله مشاهیر و مفاخر ملی و فرهنگی است که برای توسعه علم و فرهنگ به ویژه در منطقه خراسان جنوبی اهتمام فراوانی داشته است. دکتر محمود رفیعی، دی ماه سال 1318 شمسی در روستای درخش از توابع شهرستان بیرجند متولد شد. وی پس از تحصیلات دانشگاهی در انگلستان در رشته طب کودکان به وطن برگشت و پس از سی سال خدمت به عنوان استاد بیماری های کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1383 بازنشسته شد. ایشان علاوه بر طبابت علاقه زیادی نیز به ادبیات، تاریخ و فرهنگ داشت و در سفری که به زادگاه خویش داشت متوجه شد که منابع کافی برای شناخت منطقه، دانشمندان و فرهیختگان آن وجود ندارد تا افراد را نسبت به منطقه بیرجند و شخصیت‌های مطرح شده آن مطلع سازد، بنابراین با هزینه‌های شخصی در این زمینه گام‌های مهمی برداشت و در نتیجه تلاش‌هایش تا امروز بیش از 40 اثر منتشر شده است.
در مهرماه سال 1400 مجموعه کتابخانه شخصی پروفسور رفیعی به درخواست ایشان به کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اهدا و منتقل شد. این مجموعه شامل بیش از 750 عنوان کتاب علمی، فرهنگی، تاریخی و ادبیات در قالب بیش از 1100 نسخه است که فهرست این منابع در نرم افزار جامع کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند سازماندهی و در تاریخ 20 اردیبهشت 1401 با حضور ایشان و جمعی از مسئولین و دانشگاهیان علوم پزشکی بیرجند افتتاح و به بهره برداری رسید.

برای  مشاهده اطلاعات بیشتر به وب سایت مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه مراجعه نمایید.
منبع:
وبدا-روابط عمومی دانشگاه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/02/20
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
سس