اجرای مانور خودرویی در شبکه بهداشت و درمان فردوس

مانور خودرویی شبکه بهداشت و درمان فردوس با همکاری واحد پدافند غیرعامل این شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فردوس، ابراهیم رسولی مقدم سرپرست شبکه بهداشت و درمان فردوس با تبریک هفته سلامت گفت: این مانور به مناسبت هفته سلامت و در راستای شعار محوری نقش مردم، مسئولین و سمن ها در مدیریت حوادث و بلایا برگزار شد که 18 اداره و سازمان همکاری داشته و در مجموع 72 خودرو در امدادرسانی شهرستان مشارکت نمودند.

وی از مجاهدت های کارکنان بهداشت در کنترل و مبارزه با ویروس کرونا در دو سال اخیر که هنوز هم ادامه دارد تشکر و قدردانی نمود و خاطرنشان کرد: این مانور نشانگر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است که می تواند در تأمین سلامت همه جانبه در شرایط غیر مترقبه، موثر واقع شود.

منبع:
وبدا-روابط عمومی دانشگاه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/02/20
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
سس